TakomoBase

Toimitilajohto ja vuokraus

TakomoBasen omistaa Nordika, joka vastaa myös kohteen tilojen vuokrauksesta Kerromme mielellämme lisää kohteesta ja sen tarjoamista eduista yrityksellenne. Tutustu tarkemmin Nordikaan.

Saapuminen TakomoBaseen

Autoilijat

Autoilijan on helppo saapua TakomoBaseen ja jättää auto suoraan pääovien eteen, jossa asiakaspysäköintitilaa. Pysäköinnin hinta on 2€/tunti ja pysköinti tapahtuu Taskuparkki sovelluksen kautta (kohdenumero 394 / TakomoBase vieraspysäköinti). Asiakaspaikat ovat vain harvoin täynnä. Jos kuitenkaan et pääse parkkeeraamaan talon eteen on Aimo Parkin pysäköintihalli aivan kohteen vieressä, josta löytyy varmasti tilaa.

Raidejokerilla

Uusi pikaratikka 15 tuo matkustajat näppärästi Keilaniemestä ja Itäkeskuksesta ja pysähtyy vain muutaman sadan metrin päässä TakomoBasesta. Pysäkiltä kävelet minuutissa kohteeseen. 

Junalla

Lähijunat A (Helsinki – Leppävaara) ja L (Helsinki – Kirkkonummi) pysähtyvät Valimon asemalla. Lue lisää Valimon rautatieaseman palveluista ja reiteistä. Matkaa Valimon asemalta TakomoBaseen kertyy noin puoli kilometriä.

 

Bussilla

Lähimmät bussipysäkit ovat vain 100 m päässä TakomoBasesta. Linjat 54, 25, 59, 550 kulkevat muutaman minuutin välein. Tutustu tarkemmin aikatauluihin ja saapumiseen Reittioppaasta.