Takomo Base

Toimitilajohto ja vuokraus

Takomo Basen omistaa Nordika, joka vastaa myös kohteen tilojen vuokrauksesta Kerromme mielellämme lisää kohteesta ja sen tarjoamista eduista yrityksellenne. Tutustu tarkemmin Nordikaan.

Saapuminen Takomo Baseen

Autoilijat

Autoilijan on helppo saapua Takomo Baseen ja jättää auto suoraan pääovien eteen, jossa on ilmaista asiakaspysäköintitilaa. Ilmoita vain rekisteriotteesi aulapalveluun tullessasi sisään. Asiakaspaikat ovat vain harvoin täynnä. Jos kuitenkaan et pääse parkkeeraamaan talon eteen on Aimo Parkin pysäköintihalli aivan kohteen vieressä, josta löytyy varmasti tilaa.

 

Junalla

Lähijunat A (Helsinki – Leppävaara) ja L (Helsinki – Kirkkonummi) pysähtyvät Valimon rautatieasemalla. Lue lisää Valimon rautatie aseman palveluista ja reiteistä. Matkaa Valimon asemalta Takomo Baseen kertyy reilu 500 m.

 

Bussilla

Lähimmät bussipykäsit ovat vain 100 m päässä Takomo Basesta. Reitit 54, 25, 59, 550 kulkevat muutaman minuutin välein. Tutustu tarkemmin aikatauluihin ja saapumiseen Reittioppaasta.

 

Previous slide
Next slide

Varaa aika showroom vierailulle

Aina ei ole helppoa kuvitella, millaiseksi toimistotila voikaan suunnittelulla ja remontoinnilla muuntautua. Olemme rakentaneet showroomin, joka on sisustettu kuten oikea toimisto mahdollisimman autenttisen kokemuksen varmistamiseksi. 

Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä pian.

Yhteystiedot
Kuinka monelle henkilölle etsit toimistotiloja?
Koska teille sopisi parhaiten vierailu?