Työ tasapainossa muun elämän kanssa

Kohtuullinen hinta ja korkea laatu kohtaavat Pitäjänmäen TakomoBasessa

Pitäjänmäellä on yli sadan vuoden historia työpaikka-alueena ja täällä painetaan hommia edelleen. Hyvin saavutettava, mutta ydinkeskustan ulkopuolella oleva sijainti mahdollistaa houkuttelevan hinnoittelun tinkimättä tasokkuusesta tai palveluista. Raide-Jokerin aloitettua liikennöinnin syksyllä 2023, TakomoBase ja Pitäjänmäki yhdistyivät entistä tehokkaammin ympäröivään pääkaupunkiseutuun. Löydät kaikki sujuvan arjen palvelut kohteesta ja roppakaupalla lisää lähikortteleista.

TakomoBasessa
- Aulapalvelu klo 7-18
- Ravintola klo 7-14
- Kuntosali 24 h
- Vuokrattavat kokoustilat
- Suihkut ja sosiaalitilat

Näin palvelemme teitä

Aulapalvelu on paikalla auttamassa vuokralaisia ja vierailijoita aamuseitsemän ja iltakuuden välillä. Täältä saat nopean vastauksen moneen kysymykseen.  

Ajanmukaisesti varustellulta kuntosalilta löydät välineet monipuoliseen harjoitteluun ja tilaa on riittävästi. Voit käyttää aikasi treeniin, et laitteisiin jonotteluun.

Tyylikkäät kokoustilat on hiljattain remontoitu ja ne tarjoavat miellyttävät puitteet kokouksille ja tapaamisille. 

Takomon oma lounasravintola Valimo on tunnettu hyvästä ruoastaan ja houkuttelee runsaan määrän lounastajia talon ulkopuoleltakin. Lämpimistä aterioista löytyy aina kasvisvaihtoehto ja salaattibaari tarjoaa kevyemmän vaihtoehdon jokaiselle päivälle.

Lue lisää Ravintola Valimosta.

Ravintola Valimosta kätevästi omiin tai yleisiin kokoustiloihin virkistävät kokoustarjoilut.

1. Toimiva + Tasokas = Halpa

Kohtuullinen hinta ja korkea laatu mahtuvat täällä samaan lauseeseen. Hyvin saavutettava, mutta ydinkeskustan ulkopuolella oleva sijainti mahdollistaa houkuttelevan hinnoittelun tinkimättä neliöistä, tasokkuudesta tai palveluista.

2. Yksilöllisyys

Jokainen vuokralainen saa käyttöönsä toimintaansa parhaiten palvelevat tilat, jotka suunnitellaan täyttämään yksilöllisimmätkin toiveet. Mitä tarvitsetkin, me toteutamme.

3. Raide-Jokerilla perille!

Uusi pikaratikka 15 tuo matkustajat näppärästi Keilaniemestä ja Itäkeskuksesta ja pysähtyy vain muutaman sadan metrin päässä TakomoBasesta. Pysäkiltä kävelet minuutissa kohteeseen.

Syytä ottaa tilat meiltä

4. Hyvinvointi

Liikuntasetelit eivät jää enää pöytälaatikkoon pölyttymään. Lähiympäristön poikkeuksellisen monipuolisista liikunta- ja ulkoilumahdollisuuksista löytyy mielekäs vaihtoehto jokaiselle kuntotasolle. 

5. Isäsikin työskenteli täällä

Pitäjänmäellä on yli sadan vuoden historia työpaikka-alueena ja täällä on painettu hommia useassa sukupolvessa lukuisilla eri toimialoilla.

Lähikortteleissa roppakaupalla lisää palveluja

Ravintoa ruumiille ja sielulle

TakomoBasen oman lounasravintola Valimon lisäksi yli kymmenen muuta lounaspaikkaa sijaitsee kävelyetäisyydellä ja ruokalähettejä käyttämällä Kaaren, Sellon ja Triplan tarjonta on vain klikkauksen päässä.

Alueen monipuolinen liikuntatarjonta hakee vertaistaan.

Alle 250 m päässä
- Ravintola Factory
- Ravintola Bravo
- Valimon Kulma
- AimoPark
- Terveystalo
- Forenom
Alle 500 m päässä
- S-Market
- Lidl
- Halva tehtaanmyymälä

Asiakaskokemuksia

Tyytyväisten tekijöiden työpaikka

Espoon Kerasta Takomo Baseen muuttaneen Voyanticin upean värikkäät ja tunnelmalliset tilat suunnitteli Rune&Berg. Heti sisääntulosta avautuva tauko/kokoontumistila toimii erinomaisesti yhteisöllisyyttä ja vetovoimaa lisäävänä tekijänä. Voyantic sijoittui 2022 Suomen parhaiden työpaikkojen listauksessa pienten yritysten sarjassa kahdeksanneksi ja tuore satsaus toimitiloihin epäilemättä edelleen vahvistaa henkilöstön tyytyväisyyttä.  

 Lue lisää Voyanticista.

Muutto Takomooon houkutteli henkilöstön etätöistä toimistolle

Alaska Brands muutti Vantaalta henkilöstöä ajatellen parempien kulkuyhteyksien äärelle Pitäjänmäkeen Takomo Baseen. Uudet brändiin sopivat tilat valmistuivat nopeasti, vain reilussa kolmessa kuukaudessa ja kaikki ovat olleet tyytyväisiä uuteen toimistoon.

 Lue lisää Alaska Brandsista.

"Perjantaisin saatetaan tilata Triplasta sapuskat koko porukalle tai lähteä vaikka autolla piipahtamaan siellä, kun matka on niin lyhyt. "
Alaska Brands
takomo base

Haluatko liittyä osaksi modernien seppien yhteisöä Takomo Basessa?

Pyydä yhteydenottoa, niin käydään läpi yrityksenne tarpeet ja toiveet ja taotaan teille uudet upeat tilat Takomo Baseen! 

TakomoBasessa tulosta takovat jo

Liity joukkoon iloiseen ja tuo yrityksesi osaksi TakomoBasen yhteisöä. Kysy sopivista tiloista jo tänään!