Erinomainen tukikohta Pitäjänmäellä

Raide-Jokeri on Pitäjänmäelle ässä

Etuajassa valmistuva Raide-Jokeri korvaa syksyllä 2023 runkobussilinjan 550 ja kuljettaa matkustajat 25km matkan Itäkeskuksesta Keilaniemeen. Reitin puoliväliin sijoittuva Pitäjänmäki on yksi hankkeen suurimmista hyötyjistä, sillä kulkeminen Raide-Jokerin molemmista päistä helpottuu merkittävästi, kun kulkuvälineestä toiseen vaihtamisen voi unohtaa.

Ota konkreettinen askel vihreämpään huomiseen ja tue henkilöstön päästötöntä liikkumista hankkimalla toimitilat nopeiden ja monipuolisten yhteyksien varrelta Pitäjänmäen Takomotieltä!

Lue lisää Raide-Jokerista.

Haluatteko tekin hypätä kyytiin kehittyvien liikenneyhteyksien varrelle Pitäjänmäkeen?

Pyydä yhteydenottoa, niin käydään läpi yrityksenne tarpeet ja toiveet ja taotaan teille uudet upeat tilat TakomoBaseen! 

Liikenneyhteydet

Vihreän siirtymän etunenässä

Sijainti Pitäjänmäen toimistoalueen keskellä, erinomaisten julkisten kulkuyhteyksien äärellä tukee vihreässä siirtymässä, sillä bussin, junan ja tulevan pikaraitiotien lisäksi perille pääsee kivoja pyöräily- ja kävelyreittejä pitkin. 

Nauti lähiluonnosta alueen puistoissa ja ulkoliikunta-alueilla ottamalla kävely- tai juoksulenkin määränpääksi 2,5km päässä sijaitseva Iso Huopalahden lintupaikka ja Talin täyttömäki. Talvisin alueella pääsee myös sivakoimaan suksilla latuja pitkin. 

Tutustu reittioppaaseen.

 

Liikenneyhteydet TakomoBaseen
- Bussipysäkki 100 m
- Juna-asema 550 m
- Raide-Jokerin pysäkille 100 m
- Lentokenttä 15,5 km
- Helsingin keskusta 7 km
- Kehä I 12 km
- Kehä III 8 km

Kaikki tiet poikkeavat Pitskussa

Takomotien sijainti suurten sisääntuloväylien ja junaraiteiden varrella sopii monesta suunnasta saapuvalle ja yhtä lailla julkisilla liikkuvalle kuin autoilijallekin. Katso alta muutamia esimerkkejä matka-ajoista Takomotielle lähikunnista.

Kirkkonummi: julkisilla 45min, omalla autolla 33min

Klaukkala: julkisilla noin 50min, omalla autolla 24min

Korso: julkisilla noin 45min, omalla autolla 25min

Nummela: julkisilla 50-60min, omalla autolla 35min

 Katso tarkemmin Googlen kartasta.

Liikuntamahdollisuudet vailla vertaa Pitäjänmäessä

Kehitä istumalihasten lisäksi myös muita kehonosia valitsemalla sopivin lukuisista kuntosaleista (Fitness 24/7, EasyFit, Elixia, PTVGYM). Tai vaihda shortsit jalkaan ja suuntaa työkaverin kanssa mailapelikentälle Talin Liikuntapuistoon (500m). 

 

 

Vai sittenkin kävellen viheriölle? Helsingin Golfklubi sijaitsee vain 1,5km päässä Takomo Basesta. Asiakkaiden kanssa pelattu kierros vie koko työpäivää, kun matkaan kuluva aika jää pois. Pelikuntoa tukeva kuntosali- ja simulaattoriharjoittelupaikka löytyy myös aivan vierestä (Golfkuntosali, Höyläämötie 7). 
Nauti lähialueen luonnosta
Talvisin sivakoit helposti latuja pitkin