Vuokraamalla toimistotilat meiltä muutat tilat kuluerästä vetovoimatekijäksi

Houkuttele parhaita työntekijöitä toimistolle ja lisää henkilöstön tuottavuutta

Kilpailu osaajista on kiihtynyt ja työntekijät painottavat valinnassaan yhä suuremmissa määrin työpaikan fyysisiä ominaisuuksia ja sitä, miten inspiroivat ja yhteisölliset tilat ovat. Viimeistään nyt toimitilojen merkitys on muuttumassa yrityksen välttämättömästä kuluerästä työnantajan vetovoimaa parantavaksi ja henkilöstön tuottavuutta lisääväksi tekijäksi. Toimistotilojen vuokraus meiltä ja luomalla työympäristön, joka edistää ihmisen henkistä ja fyysistä terveyttä saa vastineeksi hyvinvoivan, sitoutuneen ja tuottavan henkilöstön.

Ihmiset viettävät kolmanneksen elämästään töissä. Päihittääkseen etätyöskentelyn vetovoiman, toimiston täytyy olla houkutteleva, tilojen inspiroivat ja kalusteiden mukavat. Työpäivän aikana täytyy löytää riittävästi hiljaisuutta keskittymiseen, aktivoivia tiloja tiimityöhön ja kokoustamiseen sekä rennompaan yhdessäoloon kannustavia kohtaamispaikkoja.  

 

 

Tärkeimmät syyt vuokrata toimistotilat

TakomoBasessa tarjoamme sekä oman että verkostomme osaamisen avuksi luodessamme yrityksellesi tunnelmallisen, osallistavan ja viimeisintä tutkimustietoa suunnittelussa hyödyntävän työympäristön. Tietenkään unohtamatta henkilöstön toiveita. Kotona työskentelyn vaivattomuus on suuri houkutus, joten saadakseen työntekijät kustannuspaikalle vaaditaan vetovoimainen työympäristö, jonne saapuminen on vaivan väärtti.

 

Millainen toimistotila kannattaa vuokrata?

Tämän päivän toimisto on paikka, jota tulisi ajatella enemmän kerhotalona (clubhouse) kuin vain paikkana, jossa työ tulee tehdyksi. Toimistot tulevat toimimaan enenevissä määrin yhteistyön keskuksina ja innovaatioiden syntypaikkana saman katon alle koottujen työpöytärivistöjen sijaan. Toimistojen on nyt aika karistaa konttori-imago ja uudistua. 

" Kun vuokraat toimistotilat meiltä, toteutamme tilat yksilöllisesti jokaiselle asiakkaalle. Saat juuri sellaisen tilajaon ja tyylin, joka tekee tiloista vetovoimaiset ja paikalle saapumisen arvoiset. "
Antti Jalomäki
Seppien seppä, nordika

Näin vuokraat toimistotilat

1.

1. Tarvekartoitus

Minkä kokoiselle porukalle tilat tulevat ja minkälaisia töitä siellä tehdään? Kuulemme mielellämme erikoisimmatkin toiveet.

2. Esittely

Käydään kohteessa katsomassa tilavaihtoehdot ja esimerkkejä jo tehdyistä remonteista. Tutustutaan palveluihin ja alueeseen.

2.
3.

3. Syväluotaus

Käydään yksityiskohtaisesti läpi kaikki tarpeet, selvitetään henkilöstön tunnot ja toiveet.

4.

4. Suunnittelu

Tekninen tiimi suunnittelee tilat, jotka hyväksytetään vuokralaisella. Sitoudutaan tilan vuokraukseen. 

5. Toteutus

Tilat remontoidaan suunnitelmien mukaan. Vuokralainen pidetään tapahtumien tasalla koko hankkeen ajan. Jokainen tila remontoidaan toiveiden mukaisesti ennen muuttoa. Tähän kuluu tilan koosta ja töiden laajuudesta riippuen suunnitteluineen 1-6 kk.

5.
6.

6. Muutto

Tervetuloa Takomo Baseen! Uudet tilat otetaan käyttöön ja matka kasvavaan tuottavuuteen käynnistyy.

Kysyvä ei tieltä eksy

Vuokrattuasi toimistotilat TakomoBasesta ja muutettuasi sisään olemme apunasi ja helposti tavoitettavissa koko vuokrasuhteen ajan. Saat selkeät ohjeet eri tilanteissa toimimiseen ja nimetyt yhteyshenkilöt vuokranantajan, isännöinnin ja kiinteistöhuollon tahoilta. Varmistamme vuokralaisten viihtyvyyden säännöllisillä kyselyillä ja olemme aina avoimia palautteelle ja kehitysehdotuksille.

Previous slide
Next slide

TakomoBase

Linjakasta 2000-luvun arkkitehtuuria edustava kiinteistö on tiloiltaan avara ja valoisa ja se on palvellut vaativassakin edustuskäytössä mm. Nokiaa ja Stockmannia. Uudistuksen läpikäyneet tilat ovat designiltaan ajanmukaiset, tehokkaat ja kiinnostavat. Kun vuokraat toimistotilat meiltä et maksa jugend-julkisivusta tai käsinveistetyistä kattolistoista, joten voit käyttää säästyneet rahat muuhun. Oman talon palvelut sisältävät kaiken tarvittavan henkilöstön hyvinvointiin, vieraiden vastaanottoon ja tilaisuuksien järjestämiseen: kuntosalin, suihku- ja pukuhuonetilat, aulapalvelun, ravintolan ja neuvottelutiloja.

Vuokrattavia toimistotiloja alkaen 200 m2/10 henkilöä

Toimistotiloja vuokrataan neljässä kerroksessa keskikokoisile ja suurille yrityksille

Yhden kerroksen pinta-ala on noin 2 440 m2, joten esimerkiksi 150 henkilöä työllistävä yritys saa käyttöönsä kokonaisen kerroksen. Kukin kerros on suunniteltu kolmeksi itsenäiseksi osaksi, joten yrityksen eri osastot tai toiminnot voidaan luontevasti ja kustannustehokkaasti sijoittaa omiin sakaroihinsa. Henkilöstömäärältään pienemmät yritykset voivat puolestaan vuokrata tilat sakara kerrallaan ja joissakin kerroksissa tilan voi edelleen jakaa vielä kahteen, noin 10-15 henkilölle sopivaksi.

TakomoBase - tekniset tiedot
- Yhteensä 11 000 m2 toimistotilaa neljässä kerroksessa, á 2 440 m2
- Kerros jaettavissa osiin alkaen noin 200 m2
- Tiloissa jäähdytetty tuloilma ja pääosin led-valaistus
- Parkkipaikkoja 232 + 100 kpl

Takomo Base kerroskaavio

Kerroskaavio Takomo Basen palveluista ja tiloista.

Millainen on hyvä toimisto?

Kekseliäs suunnittelu
Eriytä keskittymiselle, suorittavalle työlle, ad hoc -tapaamisille, kokouksille sekä tauoille omat alueensa. Luo viihtyisyyttä tuomalla tiloihin tunnelmallisia, kodinomaisia sisustuselementtejä, kuten huonekasveja ja jalkalamppuja sekä hyödyntämällä erilaiset aiemmin käyttämättä jääneet tilat kuten nurkat ja portaiden alustat kekseliäästi viihtyisinä vetäytymispaikkoina.

 

 

Kodinomaiset elementit
Tauon pitämiseen tai rennompaan yhdessä tekemiseen houkuttelee olohuonemainen kalustus, kuten sohvaryhmä tai mukavat tuolit matalan pöydän ympärillä tai vaikka leikkisästi katosta riippuvat keinut, mikä sitten oman organisaation tyyliin parhaiten sopiikin

 

Kekseliäs suunnittelu
Kodinomaiset elementit

Kattavat palvelut

Työ pysyy muun elämän kanssa hyvin balanssissa Takomon laadukkaiden palvelujen ja lähikorttelien tarjonnan ansiosta.

 

FAQ

Tässä vastauksia toimistotilojen vuokrauksen yhteydessä usein esiin tuleviin kysymyksiin:

Vuokrataso määräytyy alueen yleisen hintatason, tehtävien muutostöiden ja vuokra-ajan pituuden perusteella. TakomoBasen keskimääräinen vuokrataso on noin 17 €/m2+alv. Laajasti remontoidut tilat maksavat hiukan enemmän ja olemassa olevassa kunnossaan vuokrattavat tilat taas vähän vähemmän.

Kiinteistön omistaja kustantaa pääasiassa kaikki tilojen muutoskustannukset sekä hoitaa projektinjohdon ja yhteydenpidon suunnittelijoiden ja urakoitsijoiden kanssa. Asiakas vastaa omista kalustehankinnoistaan.

Vuokra sisältää toimitilavuokran, vesimaksun ja kuntosalin vapaan käytön. Sähkö laskutetaan asiakkailta erikseen arvioidun käytön mukaan. Vuokran lisäksi peritään maksu aulapalvelusta. Lisäksi asiakkaat vastaavat omilla sopimuksilla palveluntarjoajien kanssa mm. tietoliikenneyhteyksistä ja omien tilojensa siivouksesta.

Vuokralaisilla on mahdollisuus vuokrata pysäköintioikeus kiinteistön lämpimästä hallista hintaan 125 €/kpl+alv. Pihalla pysäköinti maksaa 80 €/kk+alv.